18.06.2008 г., 13:18 ч.

Един от 100 миража е оазис 

  Поезия » Любовна
965 0 27

Длъжник си на ръцете ми, задето

виновно ме докосват, вместо тебе...

Сърцето ти, твърдиш, било заето...

Но потвърди за мен, че ти не дреме?

 

Гладуваш за перверзното си бягство

във моя  свят контрастно ненормален...

Надрусваш  се със новото лекарство

и делника  си сив превръщаш в шарен...

 

Един от сто миража е оазис...

В  пустинята затуй ще оцелея -

за дозичка любов, когато лазиш,

аз - дрогата, последна да се смея...

© Гергана Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??