28.09.2007 г., 14:25 ч.

Един приятел 

  Поезия
657 0 19

Един приятел някога ми сподели.
Не винаги истината в корена е скрита.
Понякога от плоскостта наднича
от гордост стене, жаден те обрича!
                                                       

Един приятел някога ми сподели
за своя страх от бъдните си дни.
На дявол те му заприличват
и чужди, неми са и безразлични!

Един приятел някога ми сподели
за вятъра - как любовта предизвести
с писмо любовно и като върл плувец,
сърцето омагьоса и взе, че го плени!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??