25.04.2022 г., 20:39 ч.

Един въпрос 

  Поезия » Друга
351 2 10

Въртя, наум,

един въпрос,

а той

завира

в тишината нос.

Да бе кутре,

да вдигне шум,

с гласец,

по-страшен

от куршум...

Над локвичката

от солена кал,

кой тук

на лудостта

не би се смял,

оглеждайки

следите от борбата -

врагът,

езикът наш,

превзел е сетивата.

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??