Apr 25, 2022, 8:39 PM

Един въпрос 

  Poetry » Other
352 2 10

Въртя, наум,

един въпрос,

а той

завира

в тишината нос.

Да бе кутре,

да вдигне шум,

с гласец,

по-страшен

от куршум...

Над локвичката

от солена кал,

кой тук

на лудостта

не би се смял,

оглеждайки

следите от борбата -

врагът,

езикът наш,

превзел е сетивата.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??