6.10.2010 г., 21:22 ч.

Единак 

  Поезия
1138 0 11

 

 

Изстрадах те по пълнолуние.

Със вълчи апетит,

настръхнал за обичане,

жадувах страсти.

И виеше до лудост

егото себично.

(Прегризвах спомени

в мечти-капани).

Не търсех път.

Той свърши преди тръгване.

Завързах хаоса от мисли и желания.

Боли. Аз ще преглътна като съмне.

 

Единаците закусват със страдания.

 

 

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??