Oct 6, 2010, 9:22 PM

Единак 

  Poetry
1145 0 11

 

 

Изстрадах те по пълнолуние.

Със вълчи апетит,

настръхнал за обичане,

жадувах страсти.

И виеше до лудост

егото себично.

(Прегризвах спомени

в мечти-капани).

Не търсех път.

Той свърши преди тръгване.

Завързах хаоса от мисли и желания.

Боли. Аз ще преглътна като съмне.

 

Единаците закусват със страдания.

 

 

© Найден Найденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??