7.02.2024 г., 9:53 ч.  

  Поезия » Друга
131 0 1

...и един ден тя го срещна...

 

Онзи, за когото вечно е копняло

сърцето и...

Онзи, заради когото сияе лицето и .... 

 

Онзи, на когото е готова изцяло да се отдаде ...

Онзи, в чиито две ръце е готова да се предаде...

 

Единствен той може с любовта си да я направи покорна...

Единствен той може да успокои необузданата и природа бунтовна... 

 

И единствено тези очи,

с цветовете на кехлибари зелени,

са способни със топли лъчи 

да сътворят в нея нови вселени... 

 

© Свещен Огън Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??