30.08.2011 г., 22:02 ч.

Eдинствена 

  Поезия » Друга
663 0 2

Аз може да имам само един живот, за да живея.
Аз може да имам само един подарък, за да подаря.
Аз може да имам само един живот, за да обичам.
Аз може да имам само един момент, за да споделя.
Но помни, Любов моя, никой не може да те обича като мен.
Ти си жената, с която  бих искал да споделя живота си.
Tи да си единствената, с която бих умрял!

 

30.08.2011

© Мартин Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??