6.12.2019 г., 15:42 ч.

Единствена и истинска 

  Поезия » Любовна
769 2 2

Слушам.

Слушам музиката ти,

която е чувствена, тъжна песен.

 Музиката успокоява сърцето ми

и го кара да чувства отново...

А сега заспивам,

но оставям сърцето си да бие,

 не в луд ритъм,

а в тонове изпълнени

със болка, нежност

и копнеж по теб...

Лека нощ моя любов -

единствена и истинска…

 

https://www.youtube.com/watch?v=g3Y55_ToP3o&fbclid=IwAR1lVySJDzvrlMegX68YdWasJdUQg7ZveAJ8ChuNZ0K2M9ldeULY7Fm38gE

© МД Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Любовта никога не спи, ако е "единствена и истинска"...
    Поздравявам те.
  • Благодаря и на двама Ви! ❤❤❤❤❤❤❤
Предложения
: ??:??