30.10.2007 г., 6:57 ч.

Една... 

  Поезия
823 0 5
Една врата
и зад вратата - нищо,
една възможност,
изпусната безвъзвратно.
Едно стихче,
писано с любимия химикал.
Мастило върху лист хартия
и паяжина по усмивки стари.
Зарината тишина
в една загубена надежда.
Болка непозната
по устни шарени.
Мисъл по полета броди
и си търси падащи листа.
Една нощ и
след нея - празно.
Няма ги вече бизоните
и поляризираните стъкла.
Няма ги и бирите,
и счупените клишета.
Една самота.

© Мери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??