27.03.2024 г., 21:40 ч.  

Една целувка някой не изми 

  Поезия » Друга
100 1 2

На М.

 

Целувката на чашата личи,
стъклото я прие без съпротива,
а сенчицата в моите очи –
звезда е и е толкова щастлива!

 

Годините ли? Няма ги дори!
И ти, и аз сме синоним на луда.
Осъмваме. Съседите в зори,
оцет да пийнат, за да се събудят.

 

Върви, дете! В душата ми ръми,
създадох своя лика и прилика...
Една целувка някой не изми,
с надеждата, че обич ще повика...

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??