2.12.2015 г., 7:57 ч.

Една добра дума 

  Поезия
232 0 0

Една добра дума -

прогонва шума.

Настъпва желаната тишина.

 

Няма я вече мишената.

Пада ледената стена.

Няма кой да я каже!

 

Една добра дума -

отваря врата.

Среща с брата.

Нишката хваната -

оставя трайна следа.

Гледа ги майката и трие сълза.

 

Бърза Луната за среща.

Пада звезда.

Пожелай на всеки

дума гореща да стопля деня!

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??