14.05.2021 г., 22:19 ч.  

Една е нашата Земя! 

  Поезия » Гражданска
371 0 0

Мърсим въздуха, водите,

чезнат цели видове животни,

сечем джунглите, тайгите,

рушим с темпове страхотни.

 

Ала дори и самите ние

от природата сме част,

бързо човекът ще се затрие

от алчност, от глупава страст.

 

Съвест, разум се бунтуват,

но чезнем ние в тъма,

че ресурсите скъпо струват,

че една е нашата Земя!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??