29.12.2012 г., 12:33 ч.

Една година си отива 

  Поезия » Гражданска
339 1 0

 

Една година си отива!

Изпращана с какво ли не…

И както  все в живота бива,

тя води  свойто протеже.

 

Това е Новата  година,

надежда нова за късмет!

О, Старата пред нас се срина -

останахме зад своя плет!

 

От днеска новата ще славим,

а Старата ще подредим...

В архива си ще я  поставим…

На новата ще сложим  грим!

 

 

Ще се порадваме на нея —

ще я направим наш кумир!

Като поредна епопея 

ще я изпратим...  най-подир!

 

 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??