30.03.2010 г., 8:44 ч.

Една луна в прозореца ми гледа 

  Поезия » Любовна
926 1 9

Една луна в прозореца ми гледа,
наднича плахо и мълчи,
в сълза кристална се оглежда
и с мене заедно тъжи.
Една луна в очите ми се вглежда
и спомени по тях чете,
любов и радост, и надежди,
желания и страхове.
Една луна по майчински ме гали,
прегръща ме като дете,
обгръща с сребърните си воали
слабите ми рамене.

© Валка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??