Mar 30, 2010, 8:44 AM

Една луна в прозореца ми гледа 

  Poetry » Love
928 1 9

Една луна в прозореца ми гледа,
наднича плахо и мълчи,
в сълза кристална се оглежда
и с мене заедно тъжи.
Една луна в очите ми се вглежда
и спомени по тях чете,
любов и радост, и надежди,
желания и страхове.
Една луна по майчински ме гали,
прегръща ме като дете,
обгръща с сребърните си воали
слабите ми рамене.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??