19.02.2011 г., 15:22 ч.

Една мечта 

  Поезия » Друга
487 0 1

Една мечта

Една мечта в сърцето настани се,

душата ми изпълни с топлина.

На лицето ми усмивка появи се,

видях във нея много добрина.

 

Нима човек не може да мечтае,

така ли да стои с наведена глава.

Вечно ли сърцето трябва да ридае,

да трупа в себе си поредната беда.

 

В мечтите волно ще се рея,

ще полетя със техните крила.

Е, понякога дори ще се посмея -

весело от сбъднатата ми мечта.

 

Винаги мечтата нека да се сбъдне,

да ме поведе към други светове.

Животът с нея нека се обърне,

да изкача с нея нови върхове.

                                                         14.02.2011.г.

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??