Къде отиде обичта ми ?
Люляла ме в море-мечти.
Днес цяла съм с открити рани,
това по всичко ми личи.
Но стига толкоз да се вайкам -
то, без любов, не се живее.
Душата ми - добра хазайка,
на залез слънце ще ме грее.
И винаги ще крия в мене
една надежда златокоса,
че моята любов след време
сърдечни струни ще докосне.
© Елена Всички права запазени