13.02.2005 г., 17:33 ч.

една нощ 

  Поезия
752 0 3
Една вечер,
в която и двамата се чувствахме сами.
Една нощ,
в която и двамата останахме сами.
Една хижа,
в която бяхме само аз и ти.

Една прегръдка
с която стопли душата ми.
Една целувка
с която да изгоним самотата.
Една любов
скрита от нощта и тъмнината.

Един миг
в който аз си тръгнах.
Един миг
в който магията изчезна.
Един миг
в който отново бяхме сами.

И един спомен
от който се ражда надежда..

© Стефани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??