17.11.2010 г., 12:15 ч.

Една от многото пропуснати възможности... 

  Поезия » Любовна
4074 1 47

Една от многото

                        пропуснати възможности...

Да ме прегърнеш

                           и да помълчим.

Да помълчим,

                     преди да поговорим.

Да поговорим,

                      след като простим...

 

Да си простим

                       преградите, издигнати

под напора на болка

                                и обиди.

Обидите - нанесени

                              невидимо,

които всеки пази

                           в дълъг списък...

 

На гордостта

                     в прехапаните устни.

На дъното на клада

                               от тревожност.

Стрелите все пак

                            някога пропускат...

Една от многото

                         пропуснати възможности...

© Дочка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??