15.02.2017 г., 18:44 ч.

Една различна любов 

  Поезия » Друга
379 0 3

След тежката ни зимна раздяла,
днес преоткрих любовта си към теб
и отново се почувствах цяла.
Когато съм с теб, тъгата си отива, 
друг не ме е правил толкова щастлива.
С теб времето неусетно минава,
вдишвам свобода и издишвам си товара.
Когато от теб, имам нужда
винаги ме чакаш да те взема – 
няма "Съжалявам, днес не мога", 
"Сама си разреши проблема".

Отиваме винаги, където аз съм решила,
без излишно мрънкане и оказване насила.
По десетобалната система милион бих ти дала 
и минимум още толкова медала.
Не мога да си представя живота без теб
и не знам как успях така безумно да се влюбя
в един ...ВЕЛОСИПЕД. 

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??