26.02.2010 г., 19:21 ч.

Една вечер 

  Поезия » Любовна
707 0 1

Една вечер на брега на морето,

когато денят отстъпваше на нощта,

се случи неочаквано нещо, което

сбъдна най-красивата ми мечта.


Стоях си замислена на скалата

и гледах залеза оранжево-червен.

В един момент чух стъпки в здрачината,

обърнах се и там бе ти – стъпил до мен.


Погледна ме в очите тогава

и хвана леко мойта ръка.

И този миг аз няма да забравя –

как погали нежно мойта коса.


После силно ме прегърна               

и впи устни в моите, а след това

понечи да си тръгнеш, но се върна,

глава допря до моята глава.


До себе си притисна ме тогава

и впери поглед в моите очи.

Почувствах пулса на сърцето ти тогава,

то сякаш искаше да изхвърчи.


Каза ми, че много ме обичаш

и че искаш да бъдеш винаги с мен.

Каза ми, че в мене се вричаш

и сърцето ми остана в твоя плен.


Прекарахме нощта под звездите

и спахме притиснати един до друг,

докато слънцето ни събуди с лъчите

и морето - с първия сутрешен звук.


От този момент не си спирал

да ми доказваш свойта любов.

И няма ден, който да е минавал

без думите: „Обичам те! За теб на всичко съм готов!”

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??