1.11.2019 г., 22:43 ч.

Една запалена цигара 

  Поезия » Любовна
404 0 0

Една запалена цигара,

устни пламенни трептят...

Чакат на далечна гара,

твойто име те зоват...

 

В тоз тъй мрачен зимен ден

сърце унило, то изгаря...

На любов останало във плен,

на думи сладки и изгнили обещания...

 

Толкоз време познат му беше единствено плачът,

но ще грейне в миг усмивка на лицето нежно,

чуе ли на своята любов гласът

и на прегръдка в плен остане вечно...

 

Но ето че Вечерница изгря

а теб любов, теб все те няма...

Но чака те, непрестанно чака тя

и на устни ѝ – една запалена цигара...

© Youknowwho Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??