31.10.2007 г., 8:41 ч.

Една завинаги загубена мечта 

  Поезия » Любовна
847 0 2

Той тръгна към края на вълнолома,

тя стана - нещо я беше събудило.

 

Той стигна до края и погледна замислено,

тя спря и се замисли за момент.

 

Той скочи от последния камък - водата беше студена,

тя си изми лицето - водата беше студена.

 

Той потъваше все по-дълбоко, но видя ярка светлина,

тя отиде до прозореца и пролетното слънце огря хубавите и очи...

© Антон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??