24.11.2007 г., 11:39 ч.

Едно 

  Поезия » Любовна
491 0 3

Изглежда странно,
но чаках те непрестанно.
Дойде в моя свят
и погледнах го с друг цвят.
Трудно беше ти с мен,
но ме хвана в твоя плен.
Като животно противях се,
а ти човечно покори ме.
Обикна буйния ми нрав,
а аз - спокойния ти глас.
Садизъм срещна мазохизъм -
твоят разум срещу моята душа.
Конфликтът бе на повърхността,
но дива страст - в дълбочина.
Искахме се силно,
но стори ни се непосилно -
взаимно да се разберем
и шанс да си дадем.
Въпрос на време е
с теб едно да сме.

© София Русева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??