10.11.2007 г., 17:54 ч.

едно е сигурно 

  Поезия » Гражданска
520 0 2
С любов прахта разбуди
с движения и танци луди.
Бури, урагани пак вилнеят,
острова със сълзи ще залеят.

Древна раса и огромни пирамиди,
Египет в тайна успял е да зазиди.
Тайна е! И тайна си остава,
но Атлантида не, не се забравя!
А истината ли ни казва Херодот
за нашия човешки род?

Може ли човек да каже,
какво кръвта на еднорога пие?!
Може ли да се докаже,
че Ван Хелзинг Дракула убил е?!

Може ли на практика да сметнем,
кога за нас ще дойде края?!
Може ли без глас да креснем,
да изплашим никого във празна стая?!

Не вярвам някой сигурно и истински
въпросите неясно странни да узнае...
Но в едно съм сигурна...
жената е началото,
а мъжът пред нея ще се кае!...

© Теди Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??