7.08.2008 г., 7:19 ч.

Едно невесело стихотворение 

  Поезия » Друга
820 0 6

 

 

На събор да се нахраниш

е мечтата ти любима.

Инак на гъзар се правиш -

самочувствие за трима.

 

Във колата ти луксозна

пеят Магда и Преслава.

Либето ти е фамозно -

копи-пейст на Десислава.

 

Пиеш бира от бутилка

във елитен ресторант.

Уиски с кола, микс, мътилка -

ти си страшен бе, гигант.

 

В библиотека беше вчера,

но разбра се - по погрешка.

Сбърка офиса на Дзвера,

случи се велика смешка.

 

Крокодил си имаш вкъщи

за домашен твой любим.

Двамата сте много гъсти,

май родът ви е един.

 

Иначе си много фешън -

Долче, Франко и Армани.

Във бутика господ беше,

нищо, че обра го лани.

 

Ще натрупаш кинти много,

положителен актив.

Някой май те гледа строго,

ще си здрав, докат си жив.

 

© Светлин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??