На събор да се нахраниш
е мечтата ти любима.
Инак на гъзар се правиш -
самочувствие за трима.
Във колата ти луксозна
пеят Магда и Преслава.
Либето ти е фамозно -
копи-пейст на Десислава.
Пиеш бира от бутилка
във елитен ресторант.
Уиски с кола, микс, мътилка -
ти си страшен бе, гигант.
В библиотека беше вчера,
но разбра се - по погрешка.
Сбърка офиса на Дзвера,
случи се велика смешка.
Крокодил си имаш вкъщи
за домашен твой любим.
Двамата сте много гъсти,
май родът ви е един.
Иначе си много фешън -
Долче, Франко и Армани.
Във бутика господ беше,
нищо, че обра го лани.
Ще натрупаш кинти много,
положителен актив.
Някой май те гледа строго,
ще си здрав, докат си жив.
© Светлин All rights reserved.