Едно стихотворение от усмивки и звезди и лъчи...
Със тези толкова прости редове,
искам просто да ти благодаря
и да ти кажа, че си навсякъде,
да ти покажа, че чувствам
усмивките в обичта, с която
ме даряваш...в мен е любовта ти,
знай, че и моята е в теб, любими
и че те виждам, че ни виждам
дори когато съм далеч от погледа ти...
И те гледам, така както ти ме гледаш
със тази безкрайна нежност и страст, които си...
и със тази топлина и светлина в теб,
които излъчваш и ми предаваш...
независимо дали точно в този момент,
се чувстваш уязвим или непобедим...
винаги си смел и готов да продължиш...
Ти, любими мой си целувките на небесата
и прегръдки от усмивки, но ти знаеш го вече...
и точно сега тези мои думи, изказани с дела...
са милувките ми от възхищението на звездите,
който пазя така ревниво за теб...
Те са любовта, която ни наблюдава,
денем и нощем, така както прави слънцето
с очите на стихотворение,
на едно стихотворение от усмивки,
звезди и лъчи...
© Лили Вълчева Всички права запазени