12.02.2017 г., 17:51 ч.

Eдва ли 

  Поезия » Друга
396 0 2

Едва ли някой болката ми ще почувства,

трудно, трудно ще влезне в моята душа.

Сърцето в тоз живот единствено ще ме напътства,

дори Аз често, често да греша.

Нека да говорят често зад гърба ми.

Да ме презират. Няма никакъв проблем.

Чувал съм и чувам грозни думи,

сами съдбите си в тоз живот плетем.

Раздавам в тоз живот каквото мога,

На кой кажете лошо съм сторил?

Съпричастен съм и с чуждата тревога,

От майка и баща доброто усвоил.

                                            В.Й. 10.02.2017г.

 

  

 

© Васил Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Има страхотен ритъм!!!Аз чета-всичко-на глас!!!
  • Така е Васко. Едва ли някой може да почувства чуждата болка. Може да само да съчувства и да е съпричастен. Но ти носиш добрината в душата си. Личи от стиховете ти. Поздравления!
Предложения
: ??:??