Едва ли някой болката ми ще почувства,
трудно, трудно ще влезне в моята душа.
Сърцето в тоз живот единствено ще ме напътства,
дори Аз често, често да греша.
Нека да говорят често зад гърба ми.
Да ме презират. Няма никакъв проблем.
Чувал съм и чувам грозни думи,
сами съдбите си в тоз живот плетем.
Раздавам в тоз живот каквото мога,
На кой кажете лошо съм сторил?
Съпричастен съм и с чуждата тревога,
От майка и баща доброто усвоил.
В.Й. 10.02.2017г.
© Васил Йотов All rights reserved.