22.03.2014 г., 18:57 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
345 0 4

 

 

 

                                        ***

                                    

                                        На Пролетта

                                        по спуснатата бримка

                                        се плъзна Лятото

                                        като във стара кримка.

                                        Със лупата

                                        затърси то следи

                                        от Зимата...

                                        И всичко разтопи!

 

 

                                       Честита Пролет!

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??