22.01.2005 г., 11:23 ч.

Егоистично 

  Поезия
1102 0 0

 

Рано ли пристигнах?

По скоро – много закъснях?!

 

Егоистично е другите да караш

да търсят несъществуваща вина.

 

Сърцето ти кърви и стене

стани, вземи кърпа и бърши.

Влагата в очите в шепи събери

с доброта в сърцето си ги влеей.

 

Трябва да умееш да падаш

и отново пак да ставаш.

Животът е нескончаема борба,

кръговрат на започната игра.

 

Нима живеем  в самота!?

По скоро – оправдание,

или чакащо призвание.

 

 

Твои ли бяха тез слова?

„Няма да дойда на твойто погребение”.

© Катина Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??