18.12.2008 г., 9:25 ч.

Ех Вапцаров 

  Поезия » Гражданска
549 0 2

Поезията е дива и първична.
Словата, както казват - не прощават.
Аз казах нещо неприлично,
друг ще ме прости и толкоз!
Какво тук значат някакви си рими...

Охулване и след охулването -
горест
Това не е ни просто, ни логично,
но поета пак ще го четат, защото
никой никога не го обичаше.

© Атеист Грешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??