25.11.2016 г., 7:53 ч.

Ежедневие 

  Поезия
570 5 7

 

Да не си посмял да ми кажеш "обичам те“
не си ли единствено с мен.
Няма как да съм вечен приятел, побратиме,
ти си просто черупка от тлен...
И в сърцето ти - само начупени напеви,
хрускав сняг сиво стъпва във новия ден...

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??