30.11.2008 г., 12:44 ч.

Ежедневно прераждане 

  Поезия » Философска
537 0 5

Ежедневно прераждане


Възкръсвам от съня.
Озаряват ме прозрения.
Разбуждам утрото.
Подгонвам деня.
Сътворявам чудеса.
С безразсъдна увереност.
Без увъртания.

С непоколебимост.

За добро... по пътя...

 

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??