Nov 30, 2008, 12:44 PM

Ежедневно прераждане 

  Poetry » Phylosophy
538 0 5

Ежедневно прераждане


Възкръсвам от съня.
Озаряват ме прозрения.
Разбуждам утрото.
Подгонвам деня.
Сътворявам чудеса.
С безразсъдна увереност.
Без увъртания.

С непоколебимост.

За добро... по пътя...

 

 

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??