13.07.2008 г., 19:54 ч.

Ейнджел Стрийт 

  Поезия » Любовна
503 0 1

Как да затворя очи в тази нощ,
сърцето ми е като отворени врати.
Чака твоето спасение,
още плаче в самота,
като рана - раздира, боли.
Но тъмнината не спира да ме гони.
Бягайки от кошмарите на Ейнджел стрийт,
аз още страдам по теб,
а всички затварят очите ми с лъжи.
Прогони болката,
събуди ме преди спомена,
преди отново да се моля
за последния си сън.
Аз не спя нощем,
прегърната в студ,
търся те, бродя навън.

© Стеси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??