Екзистенциално...№ 7
Светът се е побъркал
в неврози пощурял,
не вярва и във „щъркела“ –
тъй сам е остарял!...
И в любовта изгубен
объркан се върти́ –
мъже с мъже се „любят“,
или жени с жени...
А тъй е невъзможно
деца да се родят,
но той не се тревожи,
че свършва този Свят!...
Народите зомбирани
от медиен диктат –
„коректно“ агитирани
към гибел днес вървят.
В заводите работи
изкуствен „интелект“
със хиляди роботи...
– Излишен е човек!...
Роботите така са
с програма за това́,
че в стачки да не търсят
те своите права́...
Навярно Злият гений –
финансов капитал,
тъй своите проблеми
перверзно е разбрал...
Чрез любовта объркана
„коректно“ без войни,
а щом и няма щъркели –
Светът да се стопи́!...
15.02.2021.
© Коста Качев Всички права запазени