22.01.2019 г., 8:55 ч.

Eла! 

  Поезия » Любовна
408 0 0

В светлина окъпана обилно,

ти - момиче милно -

с чистотата на дете

утеши измъчено сърце!

 

Пролет вече наближава,

да си до мен душа се надява,

ела и болката спри,

че тъжно е да сме сами!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??