30.01.2009 г., 18:41 ч.

Ела! 

  Поезия
507 0 5

Ела!



Ела!

Викам те без глас…

От страх

се разтреперих.

Сега!

Не искам вече

да газя стъкла

и кръв да тече.

Бъди!

Бъди мой лек,

бъди човек,

ти… бъди.

Заший

раните мои.

Спри кръвта…

Нека вали!

В капки те търся…

Тичам!

Под дъжда

с надежда.

Оставям следи!

Виж ги!

Последвай ги

и по тях ме намери.

Въздух

нужен си за мен.

Хаосът вътре...

Тъжният смях!

Ела!

Викам те сега…

От страх

да не те загубя…

Завинаги…

 

 

© Стефка Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??