5.02.2008 г., 17:10 ч.

Елени тичат... 

  Поезия
557 0 7

 Елени тичат...

Облаци танцуват!

Треви целуват

капчици роса.

Децата ни

усмихнати

сънуват

на майките си

нежните лица...

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??