4.07.2020 г., 0:07 ч.

Елмазено 

  Поезия
343 1 4

Затворих се съвсем.
Молуска.
Мида.
През зъбите ми стиснати
длетото
не ще промушиш.
Не причина,
а нежелание
за по-добро,
по-благосклонно бъдеще
ми липсва
с теб.
И прегрупирвам своята вина.
Затворих си устата.
Под езика
елмазено оформям
самота.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??