18.07.2007 г., 22:34 ч.

Ембрион 

  Поезия
489 0 1

Къде е границата,
пропуква се черупката ми,
раждам се отново в изтормозения свят,
искат, но не могат да ме победят.
Ще се раждам, докато не подредя
всичко, което искам да постигна.
То е скрито в мен, дълбоко в мен.
Ще го открия и ще изригна
като въглен пак възпламенен.
Не ме е страх,
не виждам грях,
няма неправилен избор
винаги печелиш,
винаги взимаш от тях
с най-подходящия прибор.
Хората не мислят, а диктуват
продиктуваните правила.
Те не знаят от какво се страхуват
и не знаят какво проумях,
затова са плахи и отчаяни -
неразбрали себе си,
неродили се...

© Полина димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Помогни им тогава и те да се родят(доколкото можеш)-това е единственият правилен избор,единствената ни мисия тук...Поздрав!
Предложения
: ??:??