2.11.2011 г., 19:45 ч.

Емчо 

  Поезия » За деца
478 0 2

Братче малко,

братче сладко,

с тази рижава глава,

зная, мислиш някоя беля.

 

Кака много те обича

и морковче те тя нарича.

Тати с усмивка ти пленяваш

и целувчици раздаваш.

 

И в градината голяма

Емчо е дивак за двама.

На Емси всичко се прощава,

щом с усмивка ни дарява.

 

01.06.2007г.

© Симона Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??