16.06.2013 г., 11:05 ч.

Епиграми № 17 

  Поезия » Гражданска
306 0 0

1/   За примиренчеството ни

Показват кълки,
голи пазви 
и вадят от това 
пари!
А тебе тръпки,
те полазват...
И кажеш си:
- О... да върви!...


2/    Не ги е еня...

Не ги е еня,
че са боси,
но искат
все да са отпред!
Задават 
глупави въпроси,
лъготят  нагло
и навред,
трохички
щом им поднесат...
и ги потупат
пак по рамо!
Мамо,

 мамо!...

3/ За новоизлюпените бизнесмени

И българският бизнесмен
е вид хайдутин,
според мен!

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??