1.09.2009 г., 22:44 ч.

Ерата на непоклатимостите 

  Поезия » Любовна
610 0 3

Когато мисля си за теб, е топло

и през усмивка виждам реалността,

откъснах роза, тъй омайна -

подобно твойта красота.

 

Бавно залезът настъпва,

а последните лъчи

угасват, сякаш уморени

в огнените ти очи.

 

А после мрак, изпълнен с шепот,

гладка нежност и покой,

над нас звездите са милиони,

а в сърцето ми - безброй. 

 

Ах, знай, безсилни са да изразят

всички думи, що изричам -

всеки стих или поема -

колко силно те обичам...

 

5 март 2006 г.

© Никифор Никифоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??