16.08.2015 г., 22:06 ч.

Eрнесто 

  Поезия » Любовна
452 0 2

За мене си несбъднато желание
В тихата и кротка безнадеждност
Аз вече нямам нужда от страдание
Не търся ни любов, ни нежност

 

След тебе ще отекнат стъпките
И спомените ще замлъкнат сиви
А нашите моменти стъпкани
Ще бъдат като никога красиви

 

Без тебе пак ще пеят птичките
И хиляди щурци ще има в мрака
Напразни са усилията, всичките
Аз вече нямам сили да те чакам

 

След мене ще са други дните ти
Спокойни, може би и малко тъжни
Но искам да си спомняш винаги
Че бях до теб, когато беше в нужда

© Йоанна Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??