3.09.2014 г., 23:45 ч.

Еротично 

  Поезия » Еротична
1285 3 6

Любовна нощ...

Въздишки... Стон...

Парещи ръце пълзят

по голо тяло...

Устни палят,

сякаш огнен жар,

и спускат се невидимо надолу...

Един пожар... изгарящи бедра...

копнежно ритъма горещ очакват...

Устни викат тихо в нощта,

от страст и сладост

нежно се прехапват...

Последен стон...

Избухващ плам...

Тела, реещи се сякаш в небесата...

И после мрак и нежна свобода...

Две души заспиват кротко

в тишината...

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??