Любовна нощ...
Въздишки... Стон...
Парещи ръце пълзят
по голо тяло...
Устни палят,
сякаш огнен жар,
и спускат се невидимо надолу...
Един пожар... изгарящи бедра...
копнежно ритъма горещ очакват...
Устни викат тихо в нощта,
от страст и сладост
нежно се прехапват...
Последен стон...
Избухващ плам...
Тела, реещи се сякаш в небесата...
И после мрак и нежна свобода...
Две души заспиват кротко
в тишината...
© Пламена Владимирова All rights reserved.
Интересен подход на писане, но се е получило добре!
Остава някаква загадъчност и разпалва въображението!